Een IDP (WhatsApp …… ((+4915216980991))) geeft u gemoedsrust wanneer u de wereld verkent. online assistentie http://fuhr

General talk about anything. No spamming.

Moderators: Jacob Black, Grace Liu, Lily Lee, Moderators

willswilson
Posts: 3
Joined: 02 Sep 2019 19:19
like: 0

Een IDP (WhatsApp …… ((+4915216980991))) geeft u gemoedsrust wanneer u de wereld verkent. online assistentie http://fuhr

Postby willswilson » 31 Oct 2019 02:58

Uw IDP is een reisdocument gereguleerd door de Verenigde Naties. Het bevestigt dat u houder bent van een geldig rijbewijs in uw land van herkomst. IDP's zijn een vereiste voor voertuigen in veel landen en kunnen u ook helpen als u identificatie of assistentie van lokale autoriteiten nodig hebt.
Uw IDP is een geldige vorm van identificatie in meer dan 150 landen wereldwijd en bevat uw naam, foto en bestuurdersinformatie in de 12 meest gesproken talen ter wereld - het is begrijpelijk voor de meeste lokale functionarissen en autoriteiten van de landen die u bezoekt .
Op geen enkele manier doet dit afbreuk aan de verplichting van de houder om altijd een geldig rijbewijs en paspoort bij zich te hebben wanneer hij in het buitenland rijdt. Met een geldige IDP kunt u niet rijden als u niet tegelijkertijd het geldige rijbewijs en paspoort van uw oorspronkelijke land bij u hebt.

WhatsApp …………………… .. ……… (((+49 15216980991))
Voorzieningen
Richtlijn 91/439 / EEG van de Raad van de Europese Unie harmoniseert de categorieën rijbewijzen tussen de lidstaten en stelt twee communautaire rijbewijsmodellen vast, een papieren versie en een plastic kaartversie. Het stelt bovendien een verplichte test van kennis (theorie) en een test van vaardigheden en gedrag (praktisch) vast die met succes moet worden doorlopen voordat een persoon een rijbewijs wordt aangeboden. Het vereist ook een aanvrager om te voldoen aan de minimumnormen voor fysieke en mentale fitheid om te rijden. De richtlijn specificeert de minimumleeftijden voor het besturen van verschillende soorten voertuigen en voorziet in geleidelijke toegang in categorieën A, C en D, van lichte voertuigen tot grotere of krachtigere voertuigen. De richtlijn bepaalt dat het verplicht is om de gewone verblijfplaats te hebben in de lidstaat die de vergunning afgeeft.
Om een ​​autorijbewijs (categorie B) aan te vragen, moet de aanvrager ten minste 18 jaar oud zijn. Ze moeten eerst EHBO-cursussen volgen en een zichttest doorstaan. Het behalen van een theorie-examen is vereist om een ​​leervergunning / licentie te krijgen die twee jaar geldig is. Hiermee kunnen houders alleen een auto besturen onder begeleiding van een persoon van 23 jaar of ouder die minimaal drie jaar een volledig rijbewijs heeft gehad. Alvorens het praktische examen te behalen, moet de kandidaat 10 uur theorielessen volgen over "kennismaking met het wegverkeer". Praktische rijlessen zijn niet wettelijk verplicht, maar worden beschouwd als een feitelijke voorwaarde voor het behalen van het praktijkexamen met een officiële officiële rijexaminator. Na het behalen van het praktijkexamen wordt een proefrijbewijs afgegeven voor drie jaar. Om na deze drie jaar het volledige, onbeperkte rijbewijs te behalen, mag de kandidaat geen ernstige verkeersovertreding begaan en twee dagen verdere rijopleiding volgen.
WhatsApp ……………………. ……… (((+49 15216980991))

Return to “General Talk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest